Toon alle werkgevers op kaart

Trefwoorden

Filters

Er zijn 135 werkgevers gevonden.

Cadran Consultancy B.V.

Cadran Consultancy is een gecertificeerd Platinum Business Partner & Reseller van Oracle. Ze zijn een gespecialiseerd consultancy bedrijf met jarenlange ervaring in het implementeren en ondersteunen van Oracle ERP-software binnen Industriële bedrijven en Groothandels. Voor deze markten leveren zij Oracle JD Edwards, Oracle NetSuite en Oracle Cloud ERP, SCM en BI-applicaties.

Hoevelaken
Bekijk werkgever

Vcare connect

Vcare connect is een bedrijf in Enschede dat met innovatieve oplossingen en een platform zorgt voor betere, snellere en efficiëntere communicatie in de zorg.

Enschede
Bekijk werkgever

Agro Business Solutions

Agro Business Solutions is een bedrijf dat logistieke (ERP) systemen ontwikkelt voor, en verkoopt aan de agrarische branche onder de namen ABS Seed, ABS Breeding en ABS Fresh. De expertise in de zaadindustrie positioneert Agro Business Solutions als marktleider in de geïntegreerde ERP-systemen voor de zaadindustrie.

Grootebroek
Bekijk werkgever

Elevate Digital

Elevate Digital is een jong en innovatief bedrijf dat sinds 2011 bestaat. Ze ontwikkelen en optimaliseren digitale marketingstrategieën op basis van customer insights. En vinden hun kracht in creativiteit, samenwerken en innovatie. Meer weten over Elevate Digital? Lees dan snel verder!

Cisol

Cisol ontzorgt organisaties door het Linux en Microsoft systeembeheer uit handen te nemen. Als experts op het gebied van Linux & Microsoft verzorgen zij het volledige systeembeheer bij de klanten.

Nieuwegein
Bekijk werkgever

Sieval Dedicated Solutions B.V.

Sieval Dedicated Solutions ontwikkelt bedrijfssoftware, specifiek voor de gordijnconfectie en vloerenbranche. Wie bedrijfssoftware maakt, doet er verstandig aan te luisteren naar haar klant en verder te kijken dan vandaag. Organisaties zijn gebaat bij stabiliteit en innovatie. Daarom zijn we continu bezig met het verbeteren en innoveren van onze software.Ons inziens dient bedrijfssoftware betrouwbaar te zijn, exact, innovatief en precies toegespitst op de behoeften en situatie van de klant. Die visie hebben we in drie woorden samengevat: Software, exact geplooid.

Steenwijk
Bekijk werkgever

Qquest

Qquest is op alle vlakken van bedrijfsvoering actief: van testen en requirements engineering tot beheer en business analyse.  

QUINTUS CONSULTANTS B.V.

Consultancy Quintus heeft zeer ruime ervaring met grote (business intelligence) projecten bij multinationale ondernemingen. Energie- pharmaceutische en financiële instellingen maken sinds onze oprichting veelvuldig gebruik van onze diensten teneinde projecten van vitaal belang uit te voeren. Vaak verbeteren we IT systemen of helpen we bij het vernieuwen van het IT landschap om de business strategie te ondersteunen. Onze consultants werken op het grensvlak van business en IT, op alle managementniveaus. Project management Quintus heeft ervaren project managers in dienst die belangrijke projecten in goede banen leiden. Hierbij hanteren wij Prince2 als standaard methode.

Amersfoort
Bekijk werkgever

Qualogy

Qualogy levert maatwerk in Oracle- en Java-applicatieontwikkeling, Oracle E-Business (van audits en implementaties tot upgrades en migraties), database- en applicatiebeheer, Business Intelligence, Agile Consultancy en Web2.0 development.

Rijswijk
Bekijk werkgever

ACES Direct

ACES Direct is een totaal leverancier van IT-producten, IT-diensten en IT-oplossingen voor de zakelijke markt. De klanten bevinden zich in de zakelijke markt. Het bedrijf streeft ernaar om het inkopen van IT-producten zo makkelijk mogelijk te maken. ACES Direct onderscheidt zich van andere e-commerce bedrijven door haar sterke customer focus, de ondersteuning in specialistische IT-vraagstukken en haar geheel zelf ontwikkelde technologie.Het ACES Direct DNADe kern van onze organisatie wordt gevormd door medewerkers waarop onze klanten altijd kunnen rekenen. De passie voor ons vak zit in onze genen. Zo uniek als het DNA-profiel, zo uniek is ook de structuur van onze organisatie, die is opgebouwd uit 'passie', 'samenwerking', 'betrokkenheid', 'kennis van zaken', 'doen wat we zeggen' en 'de beste zijn'. Het zijn woorden en waarden waarop we elkaar aanspreken en die ons inspireren om tot nog betere prestaties te komen.

CaseWare Nederland

CaseWare Nederland is onderdeel van CaseWare International. Ze zijn een mondiaal opererend bedrijf dat softwareoplossingen creëert voor financieel professionals.

Wenum-Wiesel
Bekijk werkgever

Avelon

Avelon, dé SAP procesoptimalisatie specialist! Ontstaan met een duidelijke focus op SAP workflow, BPM en gelieerde SAP technieken helpt Avelon al 15 jaar organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen. Het doel is steeds om er voor te zorgen dat taken door de juiste personen, op het juiste moment, in de juiste volgorde en met de juiste informatie worden uitgevoerd. Dit doen we met specialistische consultancy en kant-en-klare oplossingen. Onze projecten kenmerken zich door een positieve business case en duidelijke ROI. Wij zorgen ervoor dat SAP gebruikersvriendelijker, toegankelijker en processen transparanter worden.

PW Consulting B.V.

PW Consulting is al meer dan 30 jaar dé specialist op het gebied van business analytics, data science, architectuur en het ontwikkelen van solutions. Kom werken bij dit bedrijf als je zoekt naar een organisatie waar een open cultuur heerst en een inspirerende werksfeer is. Een werkplek waar je gestimuleerd wordt om aan jouw persoonlijke groei te werken.

Culemborg
Bekijk werkgever

Klinkende Taal

Wij, van Klinkende Taal, vinden het belangrijk dat elke Nederlander brieven, teksten of e-mails van bedrijven en overheid kan lezen. Daarom helpen wij bedrijven en overheidsinstanties met het schrijven van duidelijke, heldere teksten. Werk jij hier ook aan mee? Lees dan snel verder!

Invenna

Invicta is een Marketing Tech scale-up en werkt voor marktleidende merken in Nederland. Ze zijn actief in elke branche waar de dialoog tussen aanbieder en consument centraal staat.

Nieuwegein
Bekijk werkgever

Quistor NetSuite BV

Quistor is a managed services provider and Oracle partner. They provide IT consultancy services for more than 250 international companies.

Bergen Op Zoom
Bekijk werkgever

Gemba

Gemba implementeert IBM Tivoli Software. Het wordt toegepast binnen Enterprise Asset Management, IT Asset Management en Service Management omgevingen. Verkoop van software is één, bij Gemba hechten we echter vooral waarde aan de implementatie van de software en de services naar de klant. Zonder een goede implementatie is elk systeem tot mislukken gedoemd. Daarnaast houden we ons ook nog bezig met ontwikkeling van eigen add-ons op IBM Tivoli Software, of het uitwerken van jouw ideeën. 

Landsmeer
Bekijk werkgever
Laat meer werkgevers zien