Toon alle werkgevers op kaart
Er zijn 102 werkgevers gevonden.
SCC Business Systems levert verschillende ICT-diensten: van telefonie en cloud tot IT-beheer en security.
Amsterdam
Cargowatch (gevestigd in Houten) is een van de meest vooruitstrevende verzendintermediairs voor B2B-bedrijven. Zij geven meer inzicht in het verzenden van pallets, stukgoed en pakketten, ontwikkelen slimme SaaS-oplossingen die uitblinken in proces- en kwaliteitsverbetering, exceptiemanagement en kostenbesparing, zijn als het ware een soort inkoopcollega voor bedrijven en helpen bij zowel nationale als internationale verzendprocessen.
Van oorsprong is 66Controls gespecialiseerd in applicatiebeheer en hebben ze veel aandacht voor ERP applicaties, met name in de zorgsector.
Nieuwegein
Visionplanner ontwikkelt sinds 1996 financiële rapportagesoftware. We zijn begonnen met software voor het maken van een business- en ondernemingsplan. Inmiddels is de Visionplanner software veel breder geworden en is het een uitgebreide tool voor planning en control en rapportage van financiële managementinformatie. Qua aantal medewerkers zijn we in de tussentijd ook flink gegroeid naar meer dan 40 medewerkers op dit moment. Meer dan 6.000 organisaties maken gebruik van onze software, zowel binnen het midden- en kleinbedrijf als accountants- en administratiekantoren. Dit zijn accountants, administrateurs,  financiële professionals of controllers. In 2013 hebben we een nieuwe versie van Visionplanner gelanceerd. Een volledig cloud-based SaaS oplossing die managementrapportages voor iedereen bereikbaar maakt. Vanaf 2016 is deze oplossing uitgebreid met het online samenstellen en deponeren van de jaarrekening. Je kunt nu dus met één programma dossiers opbouwen, managementrapportages maken en jaarrekeningen samenstellen. En dat allemaal in de cloud, met een applicatie die de onderliggende administratie online en realtime uitleest.
Veenendaal
Aorta Business Intelligence is gespecialiseerd in Oracle Business Analytics. Sinds 2009 zijn we in Europa de eerste door Oracle erkende specialized partner voor de Oracle Business Intelligence Foundation. In 2012 hebben we deze status uitgebreid met de erkenning als Oracle Approved Education Center. Als intermediair tussen de techniek en de business begeleiden we onze klanten bij het implementeren van Oracle Business Intelligence (OBIEE), Endeca Information Discovery (OEID) en Advanced Analytics (Oracle R Enterprise).
Loon Op Zand
Administratie Partners B.V. is een middelgroot fullservice administratiekantoor voor het midden- en kleinbedrijf. Het kantoor voert diensten uit op het gebied van financiële administratie, personeelsadministratie, debiteurenbeheer, salarisstroken, jaarrapporten, fiscaal advies en belastingaangiften. Ook geven ze advies over administratieve of financiële automatisering of andere zaken op het gebied van ICT.
Nieuwegein
Daltec ICT, opgericht in 1996, is een all-round automatiseerder voor de overheid en het mkb. Ze leveren laagdrempelige ICT, wat betekent dat ze inzichtelijke tarieven hebben, duidelijke afspraken maken met klanten en altijd bereikbaar zijn voor zowel kleine als grote ondernemers.
Groningen
INZICHT Belastingadviseurs is een zelfstandig administratie- en belastingadvieskantoor in Rotterdam.
Lister ondersteunt mensen met bijvoorbeeld een verslaving of andere psychiatrische kwetsbaarheden met begeleiding thuis of beschermd wonen. Met een groot team van meer dan 900 medewerkers helpen ze op die manier ruim 1.900 cliënten naar herstel en om meer zelfvertrouwen te krijgen en te groeien in hun ontwikkeling. Lister is dé werkplek waar je kan zijn wie je bent en je talenten volledig kan benutten om deze mensen te ondersteunen. Meer weten? Lees hier verder!
Quartess is een Nederlandse IT onderneming, opgericht in 2001, met een duidelijke focus op de MKB maakindustrie. Wij helpen onze klanten beter te presteren met bewezen en erkende producten (ERP, CRM, EAM & BI) van top leveranciers. De combinatie van onze kennis van de branche en deze producten van bekende en internationale leveranciers, maakt ons een waardevolle partner voor ieder project.
Wij bij Future of Finance hebben de allerleukste klanten. En onze klanten willen graag dagelijks complimenten ontvangen van hun eigen klanten. En wij, wij vinden het gaaf om hen daarbij te helpen. Dankzij ons excelleren zij op het gebied van klantcontact. Meer weten over ons? Lees hier dan verder!
Amersfoort
Booleans ontzorgt klanten met complete hoogwaardige oplossingen op het gebied van (digitale) beveiliging. Dit is een no-nonsense organisatie met korte communicatielijnen, een goede werk-privébalans, interessante projecten voor uiteenlopende klanten en een focus op eerlijkheid, kwaliteit en ontwikkeling.
Breukelen
PCI helpt Nederlandse organisaties met hun IT-vraagstukken. Ze ontwikkelen daarbij een complete werkplek- of omgeving. Dit doen ze vanuit hun moderne kantoor in Lijnden. Wil jij hier ook werken? Ontdek hier meer over het bedrijf en hoe het is om er te werken.
Probleemloze en continue bedrijfsprocessen zijn de basis voor het succes van een bedrijf. LAMA empowerz helpt daarbij. Zoals hun naam al een beetje doet verklappen is hun missie: "empower your company". Ook mooie klanten in diverse bijzondere branche helpen binnen een kleine, informele onderneming met een grote focus op een goede werk-privébalans? Dan is werken bij LAMA empowerz wat voor jou!
Apeldoorn
Agro Business Solutions is een bedrijf dat logistieke (ERP) systemen ontwikkelt voor, en verkoopt aan de agrarische branche onder de namen ABS Seed, ABS Breeding en ABS Fresh. De expertise in de zaadindustrie positioneert Agro Business Solutions als marktleider in de geïntegreerde ERP-systemen voor de zaadindustrie.
Grootebroek
500.000 klanten in Nederland en België worden door de drie drukwerksites bediend. Ze drukken alles zelf, zijn geen reseller en hebben websites waar klanten makkelijk en snel drukwerk kunnen bestellen.
Westerbroek
Brisk ICT is een jong en innovatief bedrijf dat moderne ICT-werkplekken en -infrastructuur ontwikkelt voor andere ondernemingen. Dankzij hun ICT-oplossingen kunnen deze ondernemingen makkelijker samenwerken met medewerkers en stakeholders. En dat alles op een flexibele en pragmatische manier voor een betaalbare prijs. Meer weten? Lees dan snel verder!
Groningen
Syntess Software is producent van ERP- en mobiele software en speelt al sinds 1987 een vooraanstaande rol in het automatiseren van project- en servicegerichte bedrijven.
Zierikzee
SMART4Solutions is een bedrijf in ‘s-Hertogenbosch dat software-oplossingen ontwikkelt voor andere organisaties. Ze kenmerken zich als de ‘Oracle APEX-familie van Nederland’ en zoeken naar nieuw talent dat zichzelf verder wil ontwikkelen!
'S-Hertogenbosch
Laat meer werkgevers zien