Meer weten?

wepublic Amsterdam

Wepublic is een adviesbureau dat bedrijven helpt met hun vraagstukken op het gebied van communicatie en public affairs. Van inzicht tot inspiratie en realisatie tot evaluatie. Bij Wepublic kun je terecht voor maatwerk en ondersteuning van begin tot eind. Ze combineren advies en intelligence met hun integrale benadering van public affairs en communicatie – dit onderscheidt ze van andere bureaus in de markt. Ze houden continu een vinger aan de pols bij een maatschappelijk debat, monitoren relevante ontwikkelingen en dragen bij aan vernieuwing van het vak. Zo kunnen ze steeds betere en sterkere adviezen geven aan hun klanten. 

Werken bij Wepublic.jpg

Over Wepublic

Gedreven, vernieuwend & fun to work with. Dat zijn ze bij Wepublic! Met een team van 35 professionals werken ze elke dag met veel plezier voor de meest gerenommeerde organisaties in Nederland. Ze bieden deze organisaties advies, intelligence en management. Elke vraagstuk benaderen ze met een frisse blik; ze doen wat nodig is om tot een passende oplossing te komen. 

Wepublic verbindt de binnenwereld van de organisatie van de klant met de complexe buitenwereld. Hun adviseurs dragen bij aan een betere besluitvorming, mét draagvlak in de samenleving. Dat doen ze door de binnenwereld van de klant te analyseren en ze vervolgens te adviseren over hoe zij het beste het gesprek met de buitenwereld aan kunnen gaan. 

Vacatures Wepublic.jpg

Werken bij Wepublic

Bij Wepublic zijn ze altijd op zoek naar nieuwe professionals die het team komen versterken. Je komt terecht in een jong, groeiend en bloeiend bedrijf waar je veel ruimte krijgt om aan je eigen ontwikkeling te werken. Je werkt samen met 35 collega’s, kunt rekenen op goede arbeidsvoorwaarden en op een fijne werkplek op het kantoor in Amsterdam of Den Haag.  

Werk Wepublic.jpg

Openstaande vacatures

Full-stack Python Developer

Het teamOns intelligence team bestaat uit een manager, product owners en freelance ontwikkelaars en datawetenschappers. Analisten op het vlak van communicatie en politiek werken dagelijks met onze tools, en duizenden gebruikers ontvangen elke dag een of meerdere van onze berichten. Voor én met hen ga je aan de slag om onze tools verder te ontwikkelen. Een aantal directe collega’s heeft technische kennis. De rest van je collega’s zijn politieke junkies met een goede dosis humor, gezelligheid en relativeringsvermogen. Bij Wepublic werken circa 40 mensen.

Meer weten?