Meer weten?

GREENER. power solutions B.V. Amsterdam

Maak jij graag impact met je werk? Wil je werken aan een toekomstbestendige wereld? En wil je aan de slag binnen een jong, innovatief en snelgroeiend bedrijf? Dan is Greener Power Solutions de perfecte werkplek voor jou!

Over Greener Power Solutions

Het verhaal van Greener Power Solutions startte in 2014. De oprichters van Greener - Klaas, Dieter en Lukas - brachten een bezoekje aan een groot festival in Nederland. Ze mochten ook backstage een kijkje nemen en waren toen geschokt over hoe de stroomvoorziening was geregeld. Er was weinig aandacht aan besteed en ook was het niet efficiënt en nauwkeurig gepland. Je spreekt dan over stroom voor meerdere apparaten, zoals licht, geluid en zelfs foodtrucks. Hoe kon dit nou niet goed geregeld zijn? Toen ze verder keken, zagen ze ook een gebrek aan stroomplanning op andere gebieden, zoals netonderhoud en bouwplaatsen. Dat moest anders, dachten ze!

Ze dachten met z’n drieën na over een oplossing en kwamen zo tot Greener Power Solutions. In 2018 richtten ze het bedrijf op om met behulp van mobiele batterijen en slimme energieplanningen, impact te maken op de CO2-voetafdruk van on- en off-grid energiemarkten. Deze batterijen zijn niet alleen geschikt voor festivals, maar kunnen bijvoorbeeld ook op bouwplaatsen worden gebruikt. Organisaties als GGD, Awakenings, DGTL en De Zon Festival maken al gebruik van deze batterijen. 

Greener Power Solutions heeft vandaag de dag de grootste set accu’s van Nederland én de grootste vloot mobiele batterijen ter wereld! Ook hebben ze ruim 1 miljoen liter diesel bespaard en meer dan 3 miljoen kg CO2 bespaard. Hoe geweldig is dat?!

Greener Power Solutions.jpg

Werken bij Greener Power Solutions

Het kantoor van Greener is gevestigd aan de Kuiperbergweg 40 in Amsterdam. Een toplocatie dicht bij de snelweg en stations. Op kantoor heerst een open cultuur waar innovatie, ontwikkeling en de medewerkers centraal staan. De medewerkers zijn allen erg ambitieus en werken graag aan een toekomstige wereld, omdat zij ervan overtuigd zijn dat er veel mogelijkheden zijn om de energiesector minder milieubelastend te maken. Ze bedenken nieuwe oplossingen in technologische innovatie en brengen die samen op de markt. 

Je kunt bij Greener onder andere rekenen op:

  • Een marktconform salaris 
  • Macbook van de zaak 
  • Toegang tot een elektrische auto
  • Een heerlijke vega lunch op kantoor 
  • Gezellige borrels en teamuitjes
  • Veel vrijheid en verantwoordelijkheid in je werk


Wil jij ook graag bij Greener Power Solutions werken? Bekijk dan nu de openstaande vacatures!

Openstaande vacatures

Fullstack Python Developer

We are looking for a developer who wants to join us in creating our new web application that integrates all technologies and services around the mobile batteries that we rent out. From project administration to dashboarding, advanced energy planning, sustainability reports and the human- machine interface (HMI) on our battery container.

Marketing Manager

Greener is op zoek naar een enthousiaste gepassioneerde Marketing Manager. Iemand die ons marketingteam versterkt en ons helpt het gebruik van duurzame energie in Nederland en Europa te versnellen. Met jouw flexibele karakter pak je snel alle taken op die op je pad komen en help je onze marketing naar een hoger niveau te tillen. 

Meer weten?